ISPARTA / EĞİRDİR - Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

ÇEDES kapsamında yürütttüğümüz "Haftada Bir Vakit Camideyiz" projesi kapsamında 9 Bilişim Sınıfımız ikindi namazını Şeyh Burhanettin Camii'nde kıldılar.

Ara

İl bilek güreşi müsabakalarını 2 birincilik, 3 ikincilik, 3, üçüncülük 1, dördüncülük ve 2 beşincilik derecesi ile tamamlayan öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi  tebrik ediyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında; "Türk'ün Özü, Akif'in Sözü" Temasıyla , 4 Alan öğrencimizin katılımıyla düzenleyeceğimiz ödüllü Bilgi Yarışmamız için geri sayım başladı!

Ara

Kıymetli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ARMUTOĞLU'na görev süresi boyunca göstermiş olduğu öğrenci,öğretmen dostu samimi yaklaşımı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ara

Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Alanı Öğrencilerimizin 2. Teknik Gezisi Ana Fruit Tasnif ve Paketleme Tesislerine yapıldı. Destekleri ve misafirperverlikleri için yetkililere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Meslek Liseliler Meslek Büyükleri Buluşmaları kapsamında, Elk-Elektronik Teknolojileri Alanımız,öğrencilerimiz gibi meslek lisesi mezunu olan Yarbay Tolga NAKIŞ ve Asb. Emrah AVCI ile verimli bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde düzenlenen "Cumhuriyetimizin 100.Yılında 100 Özel Çocuktan 100 Resim" sergisine öğrencilerimizin eserleri ile katılım sağladık.

Ara

Kasım ayı drama etkinlikleri konuğumuz Eğirdir'de elmacılığın gelişiminde büyükk katkısı olan, şehrimizde  heykeli dikilmiş Halil ÜSTÜN'dü. Halil ÜSTÜN'ü tanıdık, rahmetve minnetle andık. Emeği geçen öğrencimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimizin spor dolu, neşe dolu, mutlu günü... Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze, Kıymetli kurum çalışanlarına ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Ara

Dilimiz Zenginliğimizdir Projesi kapsamında düzenlenen sözlük tasarım yarışmasında lise öğrencileri düzeyinde ilçe2.si olan öğrencimizi ve kıymetli TürkDili ve Edebiyatı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Meslek Liseliler & Meslek Büyükleri Buluşmaları Projesi kapsamında, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Dündar Bey Anaokulu Müdüresi Türkan ERKAPLAN' ağırlayarak mesleki tecrübe kazandılar.

Kas

Peygamberimiz buyurmuştur ki; "Müslümanmüslümanın kardeşidir. Müslüman kardeşinin ihtiyacını gideren kimsenin Allah da ihtiyacını giderir."

Kas

Üniversite hazırlık çalışmalarımız TYT deneme sınavları ile devam ediyor.

Kas

Kasım ayı kök değeri "Dürüstlük"; Pano Çalışması, Tevbe Suresi 119. Ayeti ve dürüstlüğün mükafatı temalı sınıf etkinlikleri ile işlendi.

Kas

Eğirdir MTAL öğretmenler günü programı...