ISPARTA / EĞİRDİR - Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Deprem bölgesi için yaptığımız ürünler yerine ulaştı. Bu süreçte destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Memnuniyet ve talepler üzerine yeni üretimler için kolları sıvadık bile!

May

Yoğun bir katılımla veli toplantımızı gerçekleştirdik. "Siz bize geldiniz, biz de iadeyi ziyarete" diyerek sağladıkları değerli katılımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bayramlar bayram ola!

Gönlümüz, hanemiz, memleketimiz şen ola!!!

Nis

Okulumuzda deprm anı ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Nis

Okulumuz pansiyonlu öğrencilerle iftar yemeğinde buluştuk. İftar yemeğimize katılan İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU'na teşekkür ederiz.

Nis

Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında  okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri , M. Çetinkaya ilkokulunu öğrencilerine tiyatro gösterimi yaptı. Minik öğrencilerimizin mutlulukları yüzlerine yansıyordu.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine, T.C İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından hazırlanan AFET Farkındalık Eğitimi konusunda seminer verildi.